Enhver alder er den bedste Enhver alder er den bedste

Enhver alder
er den bedste.

Anti-aging og rynkebekæmpende hudpleje

NR. 1 BLANDT ALLE FORHANDLEDE PRESTIGEPRODUKTER INDEN FOR HUDPLEJE*

I mere end 60 år har Clarins leveret hudplejeprodukter til dig med de bedste plantebaserede og aktive anti-aging ingredienser.

*Kilde: NPD BeautyTrends®, hudplejeprodukter solgt i parfumerier og stormagasiner, luksusbrands, omsætning i værdi (€) i perioden januar 2020 til december 2020.

HUDPLEJEPRODUKT TIL DE FØRSTE LINJER

Multi-Active produkter

Bekæmper og reducerer de første tegn på fine linjer og rynker ved at bevare hudens naturlige fugt.
Udglatter, revitaliserer og booster hudens udstråling, så den syner mere ungdommelig. Udviklet til at holde trit med den hektiske livsstil hos kvinder i trediverne!

 • De første fine linjer synligt udglattet
 • Øget udstråling
 • Forbedret hudtone

Inden for kosmetik er kartebolle energigivende og antioxiderende.

Maribel Koucke
Maribel Koucke Surfer og globetrotter
Kartebolle
Kartebolle

VORES ANTI-AGING RUTINE FRA 30-ÅRS ALDEREN

Double Serum
Hydratation picto
Double Serum
DKK 700,00
Multi-Active Day cream
Day picto
Multi-Active Day cream
DKK 500,00
Multi-Active Night Cream
Night picto
Multi-Active Night Cream
DKK 540,00

KOMPLET ANTI-AGING HUDPLEJE

Extra-Firming produkter

Øjeblikkelig udglattende virkning.
Rynker bliver synligt reduceret, og ansigtets konturer fremtræder bedre. Synligt fastere og glattere hud med øget udstråling. Extra-Firming produkterne er med til at give dig en ungdommeligt udseende hud.

 • Giver øjeblikkeligt en sund glød
 • Booster hudens skær
 • Får huden til at se fastere ud og genvinde sin vitalitet

Inden for kosmetik hjælper ekstrakt fra kængurublomsten med at optimere hudens evne til regenerering.

Monica Vaughan
Monica Vaughan Passioneret virksomhedsejer
Kængurublomst
Kængurublomst

VORES ANTI-AGING RUTINE FRA 40-ÅRS ALDEREN

Double-Serum
Hydratation picto
Double-Serum
DKK 700,00
Extra-Firming Energy
Day picto
Extra-Firming Energy
DKK 670,00
Extra-Firming Night Cream
Night picto
Extra-Firming Night Cream
N/A

STRUKTURÆNDRENDE HUDPLEJE

Super Restorative produkter

Giver ny fylde til sartere, aldrende hud ved hormonelle forandringer.
Denne aldringsbekæmpende creme, der er beriget med ekstrakt af økologisk harungana og tornblad, giver huden ny fylde i alle lag.

 • Giver ny fylde og større tæthed
 • Opstrammer og toner

Ekstrakt af økologisk harungana virker på samme måde som retinol og bekæmper effektivt aldringstegn. Sammen med ekstrakt af tornblad får huden ny fylde og ser synligt løftet ud.

Leticia Herrera
Leticia Herrera Mad- og livsstilsekspert
Harungana
Harungana

VORES ANTI-AGING RUTINE FRA 50-ÅRS ALDEREN

Double Serum
Hydratation picto
Double Serum
DKK 700,00
Super Restorative Day cream
Day picto
Super Restorative Day Cream
DKK 875,00
Super Restorative Night Cream
Night picto
Super Restorative Night Cream
DKK 910,00

GENOPRETTENDE HUDPLEJE

Nutri-Lumière produkter

Clarins Pro-Aging Skin Nutrition.
Denne creme med en effektiv duo af aktive ingredienser fra hestekastanjetræet, som virker på sporstofferne, genopretter underernæret huds udstråling og efterlader huden revitaliseret, gennemfugtet og strålende.

 • Nærer intenst
 • Genopretter hudens udstråling
 • Løfter og giver ny fylde
 • Forbedrer hudtonen
 • Indeholder Clarins’ anti-pollution complex

Giv ansigtet lys, og reducer hudens gullige skær med den nye superfrugt, kakifrugt.

Claudia Maria
Claudia Maria Fægter og eventyrer
Kaki
Kaki

VORES ANTI-AGING RUTINE FRA 60-ÅRS ALDEREN

Double-Serum
Hydratation picto
Double-Serum
DKK 700,00
Nutri-Lumière Revive
Day picto
Nutri-Lumière Revive
DKK 1.000,00
Nutri-Lumière Night Cream
Night picto
Nutri-Lumière Night Cream
DKK 1.050,00

3 TRIN TIL BESKYTTET HUD

Sådan påføres dagcreme - trin 1: opvarm
1
3 sekunder

Opvarm Tag en lille smule creme. Varm den i hænderne til den har samme temperatur som huden, så den kan virke øjeblikkeligt.

Sådan påføres dagcreme - trin 2: påfør
2
8 sekunder

Påfør Fordel produktet jævnt på hals og kavalergang med hænderne.

Sådan påføres dagcreme - trin 3: tryk let
3
16 sekunder

Tryk let Brug trykdræningsmetoden til at stimulere blodcirkulationen, så huden genvinder sin udstråling og bevarer sin fasthed. 3 gange på kinderne, 3 gange på panden, 5 gange på halsen og kavalergangen.

Nogen spørgsmål?

Vores eksperter svarer på dine spørgsmål.

Hvorfor have tillid til clarins’ anti-aging ekspertise?

I mere end 60 år har Clarins Research udviklet innovativ anti-aging hudpleje til alle hudtyper. Vores forskere er eksperter i plantevidenskab, og det er deres mission at finde nye og mere effektive ingredienser, der kan medvirke til at forhindre eller mindske forekomsten af rynker og fine linjer. Vores uovertrufne skønhedsrutiner viser, hvordan du kan maksimere vores produkters virkning ved at bruge vores professionelle påføringsmetoder. Vær smuk alle dage ved at pleje dit ansigt dag og nat - det er vores filosofi.

Hvilke aktive anti-aging ingredienser er planteekstrakter?

Vi lokaliserer naturlige, aktive ingredienser, der har en antioxiderende, hydrerende og fyldegivende virkning på huden. Vi udtrækker anti-aging-egenskaber fra planter såsom alperose, aloe vera, gurkemeje, valmue og baobab. Disse anti-aging planteekstrakter findes i vores anti-aging cremer, specielle serummer og rynkebekæmpende øjencremer.

Hvilken anti-aging creme er bedst til de første tegn på rynker og fine linjer?

I mere end 30 år har vores Multi-Active Day Cream været det første anti-aging produkt for mange kvinder. Den næste generations creme, der er en effektiv blanding af ingredienser af naturlig oprindelse og har en lindrende, hydrerende tekstur, indeholder ekstrakt af økologisk kartebolle, der udglatter de første tegn på rynker og booster hudens naturlige skær. Brug den hver morgen for at holde huden hydreret, revitaliseret og med et ungdommeligt udseende. Følg op med Multi-Active Night Cream hver aften. For at opnå endnu bedre resultater påføres Double Serum inden brug. Lad huden absorbere den i nogle få øjeblikke, inden du følger op med fugtighedscremen.

Hvilken er den bedste anti-aging creme til dig I fyrrerne?

Extra-Firming Day Cream’s øjeblikkelige udglattende effekt er perfekt til at minimere rynker og fine linjer i 40-årsalderen. Ved dagligt brug vil denne antirynkecreme medvirke til at bevare dit ungdommelige udseende ved synligt at give huden fylde og stramme den op med ekstrakt fra Kænguru-blomster. Dens silkeagtige tekstur smelter nemt ned i huden, forbedrer øjeblikkeligt hudens skær og får ansigtets konturer til at fremstå bedre. For en ultimativ anti-aging hudplejerutine anvendes Double Serum sammen med Extra-Firming Day Cream og Extra-Firming Eye Balm hver morgen og Extra-Firming Night Cream om aftenen.

Hvilket er det bedste produkt til synligt at mindske aldringstegn, uanset alder?

Vores anti-aging koncentrat Clarins Double Serum hjælper med til at stimulere fem vigtige funktioner: fugt, næring, iltning, regenerering og beskyttelse, takket være dets hydrolipide og biomimetiske tekstur. Det er vores bedst sælgende antirynkeserum, der giver en strålende og tonet hud, da den indeholder nogle af de mest effektive anti-aging planteekstrakter, bl.a. Leaf of Life, som fremmer syntesen af hyaluronsyre, og Quinoa, der er med til at styrke hudens barriere. Double Serum indeholder alle Clarins’ nyeste planteopdagelser, der virker optimalt på huden og får huden til at se mere ungdommelig ud.

Hvilken er den bedste creme til at stramme huden op og give den ny energi I 50-årsalderen?

Til den 50-årige hud, der er lidt mere krævende, anbefaler vi Clarins’ intensivt energigivende, anti-aging Super Restorative Day Cream. Denne antirynkecreme, der er beriget med ekstrakt fra økologisk harungana fra det ’helende’ træ i Madagaskar, giver huden ny energi på alle niveauer og gør den klarere, glattere og med et bedre skær. For at opnå en hud, der ser synligt bedre ud og er løftet, påføres cremen hver morgen efter Clarins Super Restorative Remodeling Serum.

Hvordan kan jeg give moden hud sit lys og skær igen?

Vores Nutri-Lumière Day Cream er perfekt til at nære og gøre sart, moden hud klarere. Clarins Laboratories har udviklet to aktive ingredienser — ekstrakt af økologisk hestekastanjeblomst og hestekastanje-ecsin — der er anerkendt for deres virkning på sporstofferne. Med sin sansemættende, smeltende tekstur er denne forfriskende dagcreme med til at give glansløs, underernæret hud en dybere glød og øget lys.

Hvilken er den mest effektive anti-aging hudplejerutine?

For at opnå et ungdommeligt udseende og blød hud bruges en anti-aging dagcreme, natcreme og øjencreme hver dag. Hos Clarins har vi antirynkecremer, der er specielt udviklet til enhver hudtype (normal, fedtet, kombineret, tør og meget tør) og til enhver aldersgruppe. For at produkterne skal virke bedre, bruges en ansigtsscrub en eller to gange om ugen for at fjerne døde hudceller. Hvis du har brug for en mere intensiv hudpleje, kan du lægge en ansigtsmaske. Vores omfattende serie af fremragende anti-aging produkter genopretter hudens blødhed, fasthed, endda tone, og giver den et flot skær.

Beauty Consultation Beauty Consultation

Din Beauty Consultation

Dine personlige produktanbefalinger, alle med nogle få swipes.

Anti aging-bestsellere