a pictogram

 

Få et personligt anti-aging kit

Lige nu kan du vælge dine anti-aging-favoritter. Ved hver bestilling over 500 kr. medfølger en Double Serum Eye 7-dages kur. Vælg selv, hvilken dag- og natcreme du vil have, der kan fuldende din hudplejerutine.

Når du handler for 700 kr., får du ovenstående produkter plus en Double Serum Light 7-dages kur og en Hydrating Lotion 50 ml som ekstra forkælelse.

*Tilbuddet gælder alle bestillinger over 500 kr. og 700 kr. på Clarins.dk mellem den 13. marts og 28. marts 2023, og så længe lager haves. Alle tilbud er med forbehold for udsolgte varer. Hvis varen er udsolgt fra lager, får du et andet tilsvarende produkt sammen med din bestilling. Minimumsbeløbet for køb efter brug af loyalitets-, kampagne- eller rabatkoder skal være opfyldt, for at et særtilbud er gældende. Clarins forbeholder sig ret til at fjerne eller ændre et tilbud i kampagneperioden uden forudgående varsel.
Special Offers
Pictogram-Gift

Club Clarins

Loyalitetsbelønninger

Opret en konto for at tilmelde dig Clarins’ loyalitetsprogram og optjen point ved alle ordrer. Få 20 point som velkomstgave, når du tilmelder dig.

15% medlemsrabat på alle produkter
10 kr. brugt på clarins.dk = 1 point
125 point opnået = 80 kr. rabat *

* Når du opnår 125 point, modtager du en e-mail med en rabatkode på 80 kr., der skal indløses, når du foretager dit næste køb på clarins.dk. Din kode er gyldig i 6 måneder efter modtagelsen.
Special Offers
Pictogram-Gift

Abonnementstilbud

75 kr. rabat med abonnement
på nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og modtage e-mails om nye produkter,
eksklusive onlinetilbud meget mere. Få 75 kr. rabat på dit næste køb over 450 kr., hvis du tilmelder dig i dag. *

* Du modtager en e-mail med 75 kr. rabatkode efter tilmelding til nyhedsbrevet.
Special Offers
Pictogram-Gift

Eksklusive onlinetilbud

Find dine skønhedsfavoritter

For hver ordre du foretager på clarins.dk,
kan du vælge 3 gratis prøver.

Gratis gaver er med forbehold for ændringer. Værdien er baseret på den gennemsnitlige ml-værdi for standardprodukter i fuld størrelse. Alle tilbud afhænger af tilgængelighed.
Clarins forbeholder sig retten til at fjerne eller ændre et tilbud i kampagneperioden uden forudgående varsel. Onlinekøb betalt med gavekort tæller ikke med til det minimumsbeløb, der gælder for et tilbud eller en gratis gave. Billeder er kun til orientering og viser muligvis ikke den faktiske størrelse.