a pictogram

SOMMERUDSALG

Få gløden

Få vores hidtil største udvalg til solskinspriser med 30% rabat.

Vores sommerrabat gælder for alle produkter på Clarins.dk, f.eks. solbeskyttelse, selvbruner, anti-aging, makeup og populære kropsprodukter.

Log ind for at få dine favoritter til sommerpris. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du hurtigt oprette en meget hurtigt - det er nemt og gratis og giver mange fordele.

*Erbjudandet gäller ett specifikt urval av produkter på Clarins.se mellan den 16 juni och den 6 juli 2022. Se till att vara registrerad kund för att få 30 % rabatt på produkturvalet. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett under ”mitt konto” – det är enkelt, snabbt och gratis. Alla erbjudanden gäller så länge lagret räcker. Clarins förbehåller sig rätten att utan förvarning ta bort eller ändra ett erbjudande under kampanjtiden.
a pictogram

SOMMERGAVE VED KØB

Nu er det sommer!

Sommeren er godt på vej! Mangler du endnu at finde dine uundværlige produkter til stranden? Vores sommergave har alt, hvad du har brug for af produkter til stranden! Få vores 2 uundværlige strandprodukter til kroppen, når du bestiller for over 500kr.

-Suncare face cream, 30ml

- Body-Firming Extra-Firming cream, 100ml

Hvis du køber for 700kr eller mere, får du 2 ekstra fugtgivende produkter.

-Hydra-Essentiel Mist, 20ml

-After sun Body & Hair Gel, 30ml

*Tilbuddet gælder ved alle bestillinger over 500kr og 700kr på Clarins.dk fra 16. juni til 6. juli 2022. Alle tilbud er gældende, så længe lager haves. Minimumsbeløbet for køb efter brug af loyalitets-, kampagne- eller rabatkoder skal være opfyldt, for at et særtilbud er gældende.
Special Offers
Pictogram-Gift

Club Clarins

Loyalitetsbelønninger

Opret en konto for at tilmelde dig Clarins’ loyalitetsprogram og optjen point ved alle ordrer. Få 20 point som velkomstgave, når du tilmelder dig.

15% medlemsrabat på alle produkter
10 kr. brugt på clarins.dk = 1 point
125 point opnået = 80 kr. rabat *

* Når du opnår 125 point, modtager du en e-mail med en rabatkode på 80 kr., der skal indløses, når du foretager dit næste køb på clarins.dk. Din kode er gyldig i 6 måneder efter modtagelsen.
Special Offers
Pictogram-Gift

Abonnementstilbud

75 kr. rabat med abonnement
på nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev,
og modtage e-mails om nye produkter,
eksklusive onlinetilbud meget mere. Få 75 kr. rabat på dit næste køb over 450 kr., hvis du tilmelder dig i dag. *

* Du modtager en e-mail med 75 kr. rabatkode efter tilmelding til nyhedsbrevet.
Special Offers
Pictogram-Gift

Eksklusive onlinetilbud

Find dine skønhedsfavoritter

For hver ordre du foretager på clarins.dk,
kan du vælge 3 gratis prøver.

Gratis gaver er med forbehold for ændringer. Værdien er baseret på den gennemsnitlige ml-værdi for standardprodukter i fuld størrelse. Alle tilbud afhænger af tilgængelighed.
Clarins forbeholder sig retten til at fjerne eller ændre et tilbud i kampagneperioden uden forudgående varsel. Onlinekøb betalt med gavekort tæller ikke med til det minimumsbeløb, der gælder for et tilbud eller en gratis gave. Billeder er kun til orientering og viser muligvis ikke den faktiske størrelse.