Ansvarlig Skønhed

Ansvarlig Skønhed

ANSVARLIG SKØNHED

 1. Vores miljøansvar

  Clarins dyrker skønhed med planter

  I alt fra indhold til emballage vælger vi alle vores ingredienser og råvarer med respekt for naturen.

  Clarins er dybt engageret i, hvordan vores virksomhed indvirker på miljøet, og vi forpligter os til ikke at skade økosystemerne, når vi udnytter fordelene ved de planter, vi bruger, og til at give tilbage til naturen.

  Klik her for at læse mere om vores miljøansvar.
 2. Vores sociale ansvar

  Som en virksomhed med et globalt perspektiv tilskynder Clarins til innovation og er fuldt engageret i medicinske, humanitære og miljømæssige projekter.

  Clarins fokuserer på tre områder for sine bæredygtige initiativer: sundhed og velbefindende for alle, uddannelse og støtte til børn og bevarelse af biodiversitet.

  Alle disse områder er bevis på Clarins’ langsigtede og målbevidste forpligtelse over fori fremtidige generationer.

  Klik her for at læse mere om vores sociale ansvar
 3. Vores økonomiske ansvar

  Clarins er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1954, og den valgte i 2008 at gå imod strømmen ved at frigøre sig fra aktiemarkedets uforudsigelige udsving. I overensstemmelse med sin uafhængighedsånd og sine værdier kontrollerer familien Courtin-Clarins helt et skønhedsbrand med international indflydelse.

  Clarins-brandet er en global aktør inden for kosmetik og er stolt af sin ekspansion, af at have skabt produkter, der har revolutioneret kosmetikindustrien, og stolt over at demonstrere, at penge ikke er brandets eneste drivkraft. Clarins er et ansvarligt skønhedsbrand, der tilbyder sine produkter i forretninger – brandet har 19.000 salgssteder i 130 lande over hele verden – samt online, samtidig med at Clarins fortsætter med at designe og fremstille sine hudplejeprodukter i Frankrig.

  Klik her for at læse mere om vores økonomiske ansvar
 4. Ansvarlig innovation

  For Clarins udgør bæredygtig udvikling muligheden for at være en pioner på vigtige områder, introducere nye regler og praksis, lancere nye udfordringer og investere gavmildt og med overbevisning.

  Clarins tror på fremskridt og på, at mennesker kan finde geniale løsninger, der vil gøre fremtiden til et attraktivt og bæredygtigt sted for alle.

  Klik her for at læse mere om ansvarlig innovation.