Indlæsning af billede
Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund Masketekstur, baggrund

Find maske

Giv din hudplejerutine et ekstra kick.

Uanset hvad din hud har behov for, er der en opfriskende Clarins-maske, der passer til dig.

Find masken til mig!
Masketekstur, baggrund
Find maske

Hvad er du mest ked af?

Vælg blandt nedenstående

Fine linjer Fine linjer
Stramhed Stramhed
Poser Poser
Synlige porer Synlige porer
Grålig hud Grålig hud
Slap hud Slap hud
Masketekstur, baggrund
Find maske

Nogen spørgsmål?

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig

En ansigtsmaske er et plus i din almindelige hudplejerutine. Den er beregnet til behandling af ansigtet og somme tider også halsen. Ansigtsmasker har forskellige teksturer – fra geler og cremer til ler- eller sheet-masker, og skal sidde på huden i 5 til 25 minutter, afhængigt af vejledningen.
Vores Clarins ansigtsmasker bruger plantebaserede aktive ingredienser kombineret med årelang videnskabelig forskning, målrettet mod specifikke hudproblemer. For eksempel hjælper økologisk dværg-dueurt med at rense huden i dybden, så det er en ideel ingrediens i SOS Pure Mask, da den renser og trækker porerne sammen i fedtet til blandet hud. Smør af vild mango nærer huden intenst og anvendes i SOS Comfort Mask, der tilfører fugt til meget tør hud. Clarins‹ ekspertise inden for aktive planteingredienser sikrer, at dine ansigtsmasker har de samme gode virkninger som mere aggressive kemiske forbindelser, f.eks. salicylsyre eller hyaluronsyre. Da vi altid vælger en naturlig ingrediens fremfor en kemisk, er der en grund til, at nogle af vores masker, f.eks. Beauty Flash Balm, er kultprodukter inden for skønhed!
Så uanset om du har tør hud, sart hud eller hud med tendens til akne – eller alt der imellem – findes der en maske med naturligt tilvejebragte ingredienser, der kan tackle dine specifikke hudproblemer. Resultatet? Hud, der er uden urenheder, fugtmættet, næret, revitaliseret, og som bare stråler af sundhed.

Clarins ansigtsmasker er intensive behandlinger, der er svaret på forskellige hudproblemer. De er udviklet til at supplere din daglige hudplejerutine. Bruges fra en til flere gange om ugen målrettet mod specifikke problemer. Afhængigt af masken kan den fjerne døde hudceller og rense huden for urenheder, styrke hudens skær og glød, udglatte hudens tekstur, fugtmætte og lindre sart hud, sætte ind over for aldringstegn såsom rynker og slap hud m.m. Brug Find maske til ansigtet for at finde den Clarins-maske, der bedst opfylder din huds behov.
En anden fordel ved ansigtsmasker? Afslapning! Nogle få minutter i din travle hverdag, hvor du stresser af, kan virkelig være terapeutiske, så und dig selv den tid. Men bare rolig. Selv hvis du fortsætter med at få klaret nogle flere ting på din to-do-liste, mens du har masken på, kan du stadig se resultaterne i form af en teint med glød.

Bør du bruge en ansigtsmaske om morgenen eller om aftenen? Som en del af din hudplejerutine eller separat? Hos Clarins mener vi, at det bedste tidspunkt at bruge en ansigtsmaske på er om aftenen, gerne efter et bad. Det varme vand åbner porerne, hvilket betyder at masken absorberes dybere ned i huden og giver de effektive planteingredienser større mulighed for at gøre deres arbejde. Og sørg for, at du renser huden og bruger skintonic inden brug af masken.
Hvis din hud allerede er så flot, som den kan være, anbefaler vi at bruge en ansigtsmaske mindst to gange om ugen, afhængigt af masketypen. Din hud får tilført fugt, bliver revitaliseret og fri for urenheder, så det bliver nemt at fastholde en sund, flot glød dag efter dag.

En maske kan være en virkelig effektiv del af din daglige skønhedsrutine. Men for at give de aktive ingredienser den bedste chance for at virke skal du bruge masken på ren hud, så der ikke sidder snavs eller bakterier under masken.
Først renses med Total Cleansing Oil eller Gentle Renewing Cleansing Mousse, eller en rens, der passer til din hudtype. Det er endnu bedre, hvis du tilføjer et eksfolierende trin her for at rense din hud for urenheder og døde hudceller. F.eks. vil vores Gentle Refiner eller One-Step Exfoliating Cleanser forberede huden og virkelig hjælpe med at optage masken.
Brug efterfølgende en skintonic til din hudtype, f.eks. Hydrating Toning Lotion. Nu er din hud klar til masken. Uanset om det er en fugtgivende maske eller en lermaske, en sheet-maske eller en maske for glød, er det en god ide at tage sig tid til at slappe af under behandlingen.

Clarins har en maske til alle hudproblemer. Brug Clarins Find maske for at få de bedste ansigtsmasker, der opfylder din huds skiftende behov.
Da planter er basis for vores hudpleje og behandlinger, vil du se, at vores masker er sammensat af naturlige eller økologiske ingredienser, som er særdeles effektive. Alle ingredienser er høstet med den yderste omhu for miljøet for at beskytte vores planets biodiversitet.
En af vores største stjerner inden for hudpleje er Beauty Flash Balm, en virkelig fugttilførende behandling af kedelig, tør hud. Den fjerner øjeblikkeligt træthedstegn og giver huden en smuk glød tilbage. Extra-Firming Facial Mask, der er udviklet til at stramme huden op, genoprette hudens skær og udglatte rynker, er din ven i kampen mod aldringstegn. Eller hvis du foretrækker at sove med den på, findes natmasken My Clarins RE-CHARGE Relaxing Sleep Mask. Denne urtesammensætning genoplader huden, mens du sover, så du vågner op med opfrisket, blød og spændstig hud. Hvis du foretrækker en sheet-maske, løfter Lifting Mask-Serum, beriget med ekstrakt af økologisk harungana, sart hud og giver den fylde på bare 15 minutter. Ønsker du at give din hud en bedre tekstur? Hvis du lider af overproduktion af fedt eller talg, skal du prøve SOS Pure. Den er beriget med ekstrakt af økologisk dværg-dueurt og renser huden og trækker porerne sammen. Der er en maske til dig, uanset din hud, fra masker, der tilfører huden fugt, til masker, der former ansigtet. Brug Clarins Find maske til at finde den bedste ansigtsmaske til dig.

Alle, uanset køn, fra ca. 20 år og op, kan bruge en ansigtsmaske.
Brug Clarins Find maske, og køb den ansigtsmaske, der bedst opfylder din huds skiftende behov og din skønhedsrutines udvikling.

Servicer skræddersyet til dig